Onderdelenzoeker

Een nieuw scherm, toetsenbord of oplader voor een laptop nodig?

Zelf je laptop of pc herstellen?

 

Doorzoek rechtstreeks de stock van één van de grootste groothandelaren in onderdelen. Zo kan je zelf uw laptop of computer herstellen. Is de reparatie (sommige schermen en toetsenborden) toch redelijk delicaat? Reken dan op Revolve-IT voor de herstelling met garantie!

Item niet gevonden? Neem contact op met Revolve-IT. Zeker dat we het voor u vinden!
Item gevonden? Dan kan je dit rechtstreeks bestellen, maar je kan altijd nog eens contact opnemen met Revolve-IT ter controle, of o; de herstelling met garantie door Revolve-IT te laten uitvoeren.
Lees onder de onderdelenzoeker meer informatie over het zelf vervangen van onderdelen.

Neem contact op

Bel of Whatsapp Frederick:
0486 /80.55.44
of Stuur een e-mail
of gebruik de contactknop
voor een afspraak of inlichting.

Herstellingen kunnen na afspraak binnengebracht worden op:
Trevierenstraat 7, Kuurne
of bureau
Morinenstraat, Kuurne

Zelf je laptop of pc herstellen

Een adapter vervangen van je laptop kan je altijd perfect zelf. Hou rekening met de juiste connector (kies uw onderdeel  Maar er zijn toch enkel herstellingen die zeer delicaat zijn. Lees zeker verder als je uw laptop zelf wil herstellen.
Neem vrijblijvend contact op om de herstelling te laten uitvoeren.

 

Batterij van je laptop vervangen

Een batterij is in vele gevallen ook geen enkel probleem, maar controleer toch maar eens aan de onderkant dat de batterij kan uitgehaald worden. Is dit niet het geval? Dan moet de volledige onderkant of soms de volledige laptop uit elkaar gehaald worden. Hier kan je onherstelbare schade aanbrengen aan het moederbord. Zoek eerst eens op Youtube of Google voor de herstelling van uw model van laptop of PC.
Originele batterij of niet?
Niet veel, maar sommige laptops detecteren of de batterij en oplader wel origineel zijn. Met als resultaat dat ze niet willen laden of werken. Altijd vooraf eens uw model opzoeken.

 

Zelf je laptopscherm vervangen

Ook hier hangt het af van het merk en model van je laptop. Soms kun je de schermrand voorzichtig lostrekken of met 4 vijzen verwijderen. Sommige modellen met touchscreen zijn heel delicaat en kun je het scherm zelf niet apart herstellen maar moet je een ganse schermmodule met touch vervangen. Het is ook mogelijk dat je speciaal gereedschap nodig hebt of dat sommige onderdelen verlijmd zijn, en dat je eerst het scherm moet verwarmen. Zoek dit vooraf op!

 

Toetsenbord van je laptop vervangen

Elk merk en elk type daarvan heeft wel een verschillend model van toetsenbord. Daarbij komt nog eens dat enkel België één bepaalde AZERTY-layout gebruiken. Behalve frankrijk gebruikt de rest van de wereld Qwerty of Qwertz. Controleer altijd of het onderdeel wel voor België is.
Sommige toetsenborden verwijder je met een platte schroevendraaier, bij andere moet de laptop helemaal open en moet zelf het moederbord uit uit. Controleer vooraf.